Tænd op under sexlysten med sexlegetøj

Der sælges mere og mere sexlegetøj i Danmark for hvert år, hvilket viser en klar tendens til at danskerne har taget sexlegetøj til sig og at det betragtes som mere almindeligt fremfor tidligere.

Hvis man ikke har prøvet at bruge sexlegetøj før, begynder som regel stille og roligt med nogle ting, man kender lidt til i forvejen. Såsom en ganske almindelig dildo. Når man så synes der skal lidt mere til, prøver man måske nogle ting, som man ikke forestillet sig at man ville komme til at prøve.

I denne artikel kigger vi på to forskellige slags sexlegetøj, nemlig: dildoen og vaginapumpen.

 

Dildo – klassikeren indenfor sexlegetøj

Dildoen er noget af det mest populære og købte sexlegetøj, der findes. Man kunne godt kalde dildoen for en sand klassiker, når det kommer til sexlegetøj.

Alle kender en dildo og véd, hvad den skal bruges til, og hvordan man bruger den. Men det er måske de færreste, der kender til den udvikling, der har været indenfor dildoer, og som har gjort at man i dag kan få dildoer i et væld af forskellige typer, farver og størrelser, og med og uden indbygget vibrator.

Den måske største ændring, der er sket med dildoer, er at man i dag kan få dildoer, som er yderst naturtro, og som til forveksling ligner en ægte penis. Og det er både hvad angår formen og strukturen, men også det materiale, som de er lavet af, føles som en ægte penis. Det vil sige at de er udstyret med penishoved, krumning, tydelige vener langs skaftet, og så et materiale, der føles noget nær ægte hud.

Dette giver denne slags dildoer en meget mere realistisk fornemmelse, både hvad angår udseende, men også den fornemmelse, man har ved at bruge den.

Derudover kan man få dildoer, der er er blevet påsat en sugekop i bunden, hvilket gør det nemt at sætte den fast på en glat overflade. På denne måde behøver man ikke at bruge hænderne ved brug af dildoen, hvilket gør den meget praktisk og åbner op for nogle unikke og spændende anvendelsesmuligheder.

Udover den klassiske dildo og den mere naturtro og realistiske dildo, kan man også få dobbeltdildoer, som er en dildo, der er udstyret med et penishoved i hver ende, hvilket også åbner op for forskellige interessante måder at bruge den på. Det er kun fantasien, der sætter grænsen her.

Hos privateplay.dk kan du finde en bred vifte af forskellige dildoer alle i bedste kvalitet.

 

Vaginapumpen – giver stor nydelse for hende

En vaginapumpe er et sexlegetøj, som giver større nydelse til kvinden under samleje ved at gøre hendes vagina ekstra følsom overfor berøring.

En vaginapumpe virker ved at man sætter den på vagina, og derefter bruger pumpen til at lave et undertryk, som gør at den sætter sig fast og skaber et undertryk i og omkring vagina, som har den virkning at blodet strømmer hurtigere til området. Det har den effekt at vagina bliver ekstremt sensitiv og berøringer, vil føles utroligt intenst.

Det er en god idé at prøve sig lidt stille og roligt frem, hvis man aldrig har prøvet en vaginapumpe før, for således at blive komfortabel med, hvad hvordan den virker.

En vaginapumpe er specielt god til kvinder, som oplever besvær med at få orgasme, idet den øgede sensitivitet, den forårsager, gør det meget nemmere for kvinden at få orgasme.

-Så det er bare om begynde at eksperimentere med de forskellige slags sexlegetøj – der er 100% sikkert noget for enhver smag!