Sexlegetøj der giver mere lyst og et bedre sexliv

Sexlegetøj er for mange noget der kan gøre sex sjovere og frækkere.

Med sexlegetøj får du uden tvivl et sjovere og frækkere sexliv. Spørgsmålet er blot hvad du er til og hvor fræk du egentlig er. Der er hos de fleste en grænse for hvad de vil prøve og har lyst til. Ved mænd er det typisk anal stimulering. Begynder du at snakke om den slags kan du være sikker på de har mere travlt med at komme i garagen og pudse fælge. Omvendt syntes de det er frækt at have analsex så længe det er hos kvinden der penetreres. Grunden til at det er sådan er nok at nogle mænd er lidt homofobiske. Anal stimulering hos mænd er lidt stereotypisk kun for bøsser. Det kunne dog ikke være mere forkert. Faktisk sidder der både hos mænd og kvinder utrolig mange lyst-nerver i anus. 

Hvad skal man springe ud i som begynder

For en begynder kan det være svært at overskue hvad man skal starte med. For kvinder kan det være en normalt vibrator eller dildo. Det er dog altid en smagssag hvad slags sexlegetøj man vil starte ud med. Det kan også være man måske skal prøve med dominans, her er det jo dog klart at det ikke virker hvis det er onani vi snakker. 

For mænd er et godt sted at starte en penisring. Den giver en bedre, kraftigere og mere følsom erektion. Det er noget der kan anvendes ved både onani og sammen med din partner. Det er også noget der kan købes hvor det er kombineret med stimuli til din partner. En penisring kan hurtig blive til en parvibrator. 

Noget der siden “Fifty Shades of Grey” kom har været populært er blid bondage. Det er udstyr der ikke er helt så hårdt som rigtig BDSM, men stadig giver plads til fræk dominans. Her kan både hende og ham blive bundet med bløde håndjern. Der kan også bruges en blød pisk til pirrende slag der ikke virkelig gør ondt.