Selvbruner, den sikreste måde at få en sommerglød på

Mange mennesker ønsker at få en sommerglød, men ønsker ikke de risici, der er forbundet med eksponering for solen. Heldigvis findes der en løsning, der giver det bedste fra begge verdener: selvbruner. Selvbruner er en sikker og effektiv måde at få et solkysset look på uden at skulle tilbringe tid i solen. I dette blogindlæg vil vi diskutere fordelene ved selvbruner, og hvordan du vælger det rigtige produkt til dine behov.

Fordelene ved selvbruner

Der er mange grunde til, at selvbruner er et godt alternativ til at blive solbeskinnet. Først og fremmest er det vigtigt at huske, at solens stråler er skadelige for huden. UV-stråling kan forårsage rynker, alderspletter og endda hudkræft. Det anslås, at op til 90 % af hudens ældning skyldes soleksponering. Ved at bruge selvbruner kan du undgå disse risici og stadig få den glødende teint, du ønsker. En anden fordel ved selvbruner er, at det er mere praktisk end at tage til stranden eller bruge tid i en solarie. Du kan påføre selvbruner derhjemme på blot et par minutter, og du behøver ikke at bekymre dig om at genanvende solcreme med få timers mellemrum. Du skal blot sørge for at eksfoliere din hud, inden du påfører selvbruner, for at sikre en jævn påføring.

Valg af den rigtige selvbruner

Der er så mange selvbrunerprodukter på markedet, at det kan være svært at vide, hvilket produkt der er det rigtige for dig. Den gode nyhed er, at de fleste selvbrunerprodukter giver dig lignende resultater; den største forskel ligger i påføringsmetoden og prisen. Nogle selvbrunerprodukter fås f.eks. i lotionform, mens andre er spray eller geler. Lotioner har tendens til at være tykkere og kan tage længere tid om at tørre, men de er også mere fugtgivende og giver typisk længerevarende resultater. Sprays og geler er på den anden side lette at påføre, men holder måske ikke så længe som lotioner.

Sådan starter du

Hvis det er nyt for dig at bruge selvbruner, anbefaler vi, at du starter med en lotion eller mousse til gradvis bruning. Disse produkter giver dig en subtil solbrændthed, der opbygges med tiden, så du langsomt kan øge intensiteten af din solbrændthed, indtil du finder din perfekte nuance. Hvis du vil have øjeblikkelige resultater, skal du vælge en ekspresformel; sørg for at følge instruktionerne nøje, så du ikke ender med et stribet eller ujævnt resultat

Du behøver ikke overtænke det

Selvbruner er en sikker og nem måde at få en sommerglød på uden at skulle bekymre sig om farerne ved at blive udsat for solen. Når du vælger et selvbrunerprodukt, skal du kigge efter et produkt, der passer til dine behov med hensyn til påføringsmetode og ønsket intensitet af solbrændthed. Og husk altid at eksfoliere, før du anvender selvbruner for at opnå de bedste resultater! Der er altså ingen grund til at opsøge hudkræft ved overeksponering i solen, du kan snildt få den lækre kulør ved hjælp af spray tan. Så hvad venter du på? Kom i gang med din selvbruner i dag!